Gratis verzending vanaf € 100 (BE) en € 150 (NL) | 30 dagen bedenktijd | Veilige verzending | Snelle klantenservice - ook op zondag!

Over ons

Wij zijn een webshop van verzamelaars, voor verzamelaars! Al jaren verzamelen we zelf Pokémon- en Magic-kaarten. De webshop is op dit moment een one-man-show. Elke dag proberen we de bestellingen op tijd te verzenden zodat je deze binnen de 1 of 2 werkdagen in huis hebt.

Ik ben ook elke dag van de week bereikbaar via e-mail of live chat, zelfs op zondag!

  • Veilige verpakking: Onze hoogste prioriteit is de veiligheid van jouw aankopen. We verpakken alle items met de grootste zorg en aandacht, zodat ze onbeschadigd bij jou aankomen. Je kunt dus gerust zijn dat je sealed products in perfecte staat arriveren.
  • Scherpe prijzen: Daarnaast zijn we trots op onze scherpe prijzen. We geloven dat het plezier van verzamelen voor iedereen toegankelijk moet zijn, daarom bieden we producten aan tegen concurrentiële prijzen, zonder in te boeten aan kwaliteit.
  • Sterke deals: Bij Cardspot kun je regelmatig uitkijken naar leuke deals en speciale aanbiedingen. Onze exclusieve kortingen maken het verzamelen nog aantrekkelijker en geven je de kans om waardevolle vondsten te doen voor een fractie van de prijs.
  • Snelle verzending: We begrijpen dat wachten op jouw aankopen vervelend kan zijn, daarom streven we ernaar om jouw bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Zo kun je snel van je nieuwste aanwinsten genieten en je verzamelcollectie uitbreiden.
  • Sterke klantenservice: Als klant bij Cardspot kun je altijd rekenen op onze snelle en vriendelijke klantenservice. We staan klaar om je vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en je te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw verzameling.
  • Expert advies op maat: Ons team bestaat uit ervaren verzamelaars die een diepgaande kennis hebben van Pokémon- en Magic-kaarten. Als je advies nodig hebt bij het uitbreiden van je verzameling of op zoek bent naar suggesties voor trending producten, zijn we er om je te helpen met deskundig advies.

Heb je vragen over onze shop, of wil je beginnen met verzamelen en wil je weten welk product de hype is op dit moment? Je kunt altijd bij ons terecht met al je vragen! Ook als je tips of suggesties hebt over producten, de website lay-out, acties, laat het maar weten!