Gratis verzending vanaf € 100 (BE) en € 150 (NL) | 30 dagen bedenktijd | Veilige verzending | Snelle klantenservice - ook op zondag!

De 11 grappigste Pokémon kaarten die je moet hebben!

|

Er zijn meer dan 11500 verschillende Pokémon kaarten gemaakt sinds 1996. Daar onder zitter er heel wat vreemde, rare en vooral grappige tussen. Hier is onze top 11.

11. Eevee GX – Fat Eevee – Promo SM233

Eevee GX - Fat eevee - Promo SM233

Wij hebben geen idee of we van deze kaart moeten houden of er op haten. Eevee kennen we normaal gezien als een schattige Pokémon met een leuk uiterlijk. Deze dikke boerende Eevee is dat allerminst. Wij willen deze alvast in onze collectie hebben! De kaart is uniek en het is eens iets anders dan een CGI kaart. Is dit de beste Eevee stijl art, of haat je deze kaart? Laat het ons weten! 

10. Drowzee – XY Breakpoint (50/122)

Drowzee - XY Breakpoint (50/122)

Drowzee is een van de meest schattige en luie Pokémon die er zijn. Bekend om zijn luiaard gedrag en een obsessie voor het eten van dromen, is hij eigenlijk best een enge Pokémon. Zijn afbeelding op deze kaart is echter heel volgzaam en schattig, wat het des te hilarischer maakt. Zijn rode blozende wangen en onschuldige uitstraling dragen bij aan het karakter van de kaart. Bovendien is hij te zien in wat lijkt op zijn huis en is hij overrompeld, bijna zoals op de illustratie. Met de fonkelingen die aan zijn buitenkant verschijnen, laat de kaart echt een andere kant van Drowzee zien die schattig en hilarisch is. 

9. Tyranitar V – Battle Styles (155/163)

Tyranitar V - Battle Styles (155/163) grappig

Deze kaart is een absolute traktatie, de schattige Tyranitar is te zien in diepe sluimer na het eten van veel Pokémon Food.  De achtergrond lijkt erop te wijzen dat er een groot feestmaal is geweest. Hij is een pseudo-legendarische Pokémon die zeer imposant van aard is. Er is dus een groot contrast tussen zijn werkelijke aard en hoe hij op deze kaart wordt afgebeeld. Bovendien zie je op de achtergrond ook Pignite, een van de meest timide Pokémon die er is. Het lijkt erop dat hij nogal bang is voor Tryanitar en het lijkt er ook op dat hij misschien wat van Pignite’s voedsel heeft gegeten. Maar Pignite kan echt niet veel doen, wat bijdraagt aan de humor van de kaart, want je ziet hem bij de bast van een boom, helemaal bang en waarschijnlijk ook hongerig.

8. Hama-Chan’s Slowking – Japanse promokaart

Hama-Chan’s Slowking - Japanse promokaart

Slowking is sowieso al een beetje een gekke Pokémon, maar deze herinterpretatie van de art brengt deze toch wel naar een helemaal ander niveau qua ¨derp¨. 

Deze parodie op deze krachtige water / psychic Pokémon is hilarisch. De naam is afgeleid van een Japanse komiek. Namelijk Masatoshi Hamada, de echte superfans zullen weten dat deze de stem was in de Japanse versie van Pokémon: The movie 

7. PokéKyun Collection 14 Gulpin – japanese promo

PokéKyun Collection 14 Gulpin - japanese promo grappige pokemon kaart

Gulpin is zo een Pokémon die echt niemand als zijn favoriet heeft. Toch is de plaats van deze kaart meer dan terecht. Op de foto zie je een dag in het leven als een trainer. Zowel de Pokémon trainer als Gulpin balanceren een vork op de bovenlip. 

Deze Japanse kaart is van de Pokekyun collectie, en een van de uniekste kaarten in de set. 

6. Magikarp & Wailord GX – Tag Team promo SM166

Magikarp & Wailord GX - Tag Team promo SM166 grappige kaart

Geen Magicard.be artikel is compleet zonder dat er ergens een Magikarp in voorkomt. Dit is een van de leukste magikarp kaarten die er bestaan. De arme Pokémon wordt bijna opgeslorpt door Wailord. Niet echt het allerbeste team dus zoals je op eerste zicht zou denken. 

Toch is deze kaart super sterk. De GX attack is een van de beste die er is en het aantal HP dat deze kaart heeft is ook lang niet slecht. 

5. Pokémon Rumble 8 Zapdos – Engelse Promo

5. Pokémon Rumble 8 Zapdos - Engelse Promo grappige pokemon

Zapdos. Weet je nog hoe intimiderend deze was in de eerste Generatie. Meer nog dan de andere twee legendarische vogels Articuno en Moltres. Wel daar blijft niet veel meer van over met dit piepkuiken. Deze hilarische Zapdos art is uniek en moet zeker in je verzameling zitten als je van leuke kaarten houdt. Die Golbat op de achtergrond die precies een kubus heeft ingeslikt maakt deze kaart compleet! 

Onderschat de kaart echter niet! Met een drill peck aanval van 70 doet deze veel schade.

In de Rumble set zitten nog een paar unieke kaarten die je zeker eens moet bekijken. 

4. Imakuni – Japanse CoroCoro promo

4. Imakuni - Japanse CoroCoro promo grappige pokemon kaart

De promo´s van CoroCoro zijn altijd al een beetje aan de gekke kant geweest. Dat is dit keer niet anders. Hoewel je zou denken dat deze kaart 100% nep is, is deze helemaal echt! Tomoaki Imakuni is de Japanse muzikant die het brein is achter de muziek track van de Pokémon anime.

De kaart heeft buiten een gek design ook nog eens een vreemd effect. Door de trainer kaart te spelen krijgt je actieve Pokémon een confusion op zijn dak. Deze kaart is helemaal niet serieus bedoelt, maar is er toch een die elke verzamelaar zou moeten hebben in zijn collectie! 

3. Cool Porygon – Engelse promo

Cool Porygon - Engelse promo grappige pokemon kaart

Deze Black Star Promo van WOTC is hilarisch. Misschien ben je het er totaal niet mee eens dat deze zo hoog op de ranking staat, maar dat is omdat je nog niet lang genoeg naar de kaart hebt gekeken. Hoe langer je staart in het absurde oog van Porygon hoe grappiger dit art work wordt. Wij hebben wel geen idee waarom dit precies een coole Porygon is, en hoe in godsnaam een niet-coole porygon er moet uitzien. 

De kaart is al een goede 20 jaar oud, maar kun je nog steeds redelijk makkelijk kopen online. Het is wel een iets duurdere kaart als je deze aan je verzameling wil toevoegen. 

2.  Imakuni’s Doduo – XY Evolutions 112/108

2.  Imakuni's Doduo - XY Evolutions 112/108 grappige pokemon kaart

Wat een top kaart. De unieke stijl van deze kaart hilarisch. Hij ziet eruit alsof een 5 jarige de volledige artistieke vrijheid kreeg om een Pokémon kaart te ontwerpen. Deze kaart is een secret rare. Hoewel deze kaart er zo leuk uitziet en redelijk zeldzaam is hij best betaalbaar! Dat komt waarschijnlijk omdat weinig mensen ooit al van deze kaart gehoord hebben. 

Wij hebben geen idee waarom de Pokémon Company deze kaart heeft uitgebracht, en welke grap ons boven het hoofd gaat, maar wij vinden het alvast fantastisch! 

1. Ditto XY40 promo

1. Ditto XY40 promo grappigste pokemon kaarten

Wij zijn echt fan van deze kaart. Hoe Ditto je aanstaart in de typische stijl, midden in transformatie naar een Pikachu. De kaart ziet er uit alsof de Ditto onder een microscoop is geplaatst uitgaande van de achtergrond. 

De kaart is redelijk nieuw en best nog goedkoop. Dus als je een collectie van vreemde en grappige kaarten  wil verzamelen dan is deze kaart een super goede additie!

Ben je het niet eens met deze lijst? Of ken jij een kaart die echt veel grappiger is dan deze? Laat het ons dan weten zodat we dit in de lijst kunnen opnemen! Er zijn meer dan tienduizend verschillende Pokémon kaarten dus de kans is groot dat we een grappige gemist hebben!

About Me

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus curae malesuada dignissim lacus convallis massa mauris.

Geef een reactie