Gratis verzending vanaf € 100 (BE) en € 150 (NL) | 30 dagen bedenktijd | Veilige verzending | Snelle klantenservice - ook op zondag!

MTG Commander Decks en Fat Pack Bundles

MTG Commander Decks kopen:  strategie & avontuur

Stap in een wereld waar tactiek en teamwork samenkomen en waar elke kaart een verhaal vertelt. MTG Commander-decks bieden een boeiende en dynamische spelervaring die tot spannende avonturen leidt.

Kies een legendary creature

Dompel jezelf onder in het levendige Commander-universum, waar je niet slechts een toeschouwer bent, maar een gids die je legendarische wezen, je gekozen held, naar de overwinning stuurt. Maak je reis met doordachte keuzes en innovatieve zetten, en schilder het landschap met jouw beslissingen.

Een uniek formaat met grenzeloze creativiteit

Commander overstijgt de grenzen van typische Magic: The Gathering-gameplay. Het is een saga van allianties, slimme manoeuvres en spannende competitie, die zowel doorgewinterde MTG-veteranen als enthousiaste nieuwkomers verwelkomt. Het is een tapijt van strategie, spanning en voldoening waar iedereen zijn unieke stempel op kan drukken.

Waar strategie en gezellig zijn elkaar ontmoeten

In Commander gaat strategische kennis hand in hand met engagement. Hier kunnen humor en diplomatie net zo cruciaal zijn als de kracht van je deck. Ervaar de sociale aspecten van het spel, vol groepsdynamiek en collectieve besluitvorming, vaak “spelpolitiek” genoemd. Geniet van een reis vol dramatische wendingen, ingenieuze zetten en eindeloos plezier.

Laat je tactische kracht de vrije loop

Doe mee aan de kameraadschap van vriendschappelijke rivaliteit en laat je creativiteit de vrije loop. Onze uitgebreide selectie MTG Commander-decks nodigt je uit om een universum te verkennen dat wemelt van avontuur, ontdekkingen en entertainment. De overwinning wacht – grijp nu het commando!

Bijzondere kenmerken van Magic the Gathering Commander Decks:

  • Deze decks bestaan niet alleen uit 60, maar zelfs uit 100 kaarten.
  • Bevat een oversized foliekaart van de commandant.
  • Bevat 10 dubbelzijdige tokens.
  • Wordt geleverd met een Deckbox, een blad met deckstrategie en een referentiekaart met regels.

Nog meer plezier met MTG Fat Pack Bundles

Op zoek naar meer? Bekijk onze MTG Fat Pack bundels voor een nog groter avontuur in de wereld van Magic: The Gathering. Deze bundels bevatten een assortiment kaarten, dobbelstenen en accessoires om je spelervaring naar nieuwe hoogten te brengen.
Ontworpen voor zowel Magic the Gathering-fans als nieuwe spelers.