Gratis verzending vanaf € 100 (BE) en € 150 (NL) | 30 dagen bedenktijd | Veilige verzending | Snelle klantenservice - ook op zondag!

Pokemon Booster Boxes en packs

Pokémon Booster Boxes, packs en Blisters

Voordelig een Pokémon booster box, Pack of blister kopen doe je bij Cardspot! Veilige verzending gegarandeerd!

Goedkope Pokémon Booster Boxen kopen in België

Bij Cardspot hebben we alles wat je nodig hebt voor je Pokémon-kaartavontuur. Of je nu verzamelt of vecht, met onze selectie zit je altijd goed. Bekijk de nieuwste Pokémon-kaartsets, inclusief Sword en Shield en Scarlet en Violet!

Wij verkopen gegarandeerd authentieke en gesealde Pokémon producten rechtstreeks van de officiële Pokémon-distributeur van België. Daarnaast hebben we een retourrecht van 30 dagen en kun je ook achteraf betalen. Je koopt dus booster boxen en packs zonder risico.

Wil je nieuwe Pokémon kaarten kopen of ben je geïnteresseerd in een Pokémon Booster Box? Bekijk dan snel het volledige assortiment bij Cardspot!

Begin met Pokemon kaarten verzamelen

In elke booster zitten 36 packs, zodat je als serieuze verzamelaar je kans kunt wagen om die zeldzame kaarten te bemachtigen. Het is de ultieme kans om je Pokémon-kaartenverzameling uit te breiden.

Voor wie net begint met verzamelen, zijn onze verzegelde boosterdozen het ideale startpunt. Ze zijn de perfecte manier om je reis te beginnen met een specifieke kaartenset.

  • Diverse selectie: Ontdek de nieuwste Pokémon-kaarten door een hoop packs te openen
  • Kansen op zeldzame kaarten: Booster boxes bieden een grotere kans op gewilde zeldzame kaarten.Dit verhoogt de opwinding en waarde van je verzameling, en biedt de mogelijkheid om echt unieke en krachtige kaarten te vinden.
  • Startervriendelijk: Verzegelde booster boxen zijn perfect om je verzameling te beginnen.Ze bieden een solide basis van kaarten en helpen nieuwe spelers om snel een speelbaar deck samen te stellen.
  • Losse boosterpacks: Ervaar de spanning van losse packs. Deze optie is ideaal voor spelers die de opwinding van het openen van packs willen ervaren zonder de investering in een volledige box.
  • Gemak: Pokémon booster blisters voor promos en booster packs voor snel een set uit te breiden. Deze verpakkingen zijn handig voor spelers die hun verzameling gericht willen uitbreiden of specifieke kaarten zoeken.

Meer Pokémon producten

Dat is nog niet alles. We bieden ook losse boosterpacks voor degenen die de voorkeur geven aan de spanning van losse packs. Bekijk ook onze Pokémon booster blisters, een handige manier om unieke kaarten aan je verzameling toe te voegen.

Zie ook onze:

Bekijk ons volledige Pokémon TCG-assortiment, met Tins, ETBs en een groot aantal Pokémon-gerelateerde producten. Jouw Pokémon-avontuur begint hier!