Gratis verzending vanaf € 100 (BE) en € 150 (NL) | 30 dagen bedenktijd | Veilige verzending | Snelle klantenservice - ook op zondag!

Zo organiseer je een onvergetelijk Pokémon verjaardag feest!

|

Waarom een Pokémon feestje geweldig is

Een Pokémon thema feestje voor je kind (of jezelf) organiseren is altijd een stuk leuker en onvergetelijker dan een gewoon verjaardagsfeestje. Het zorgt voor mooie foto´s, fantastische herinneringen en is eens iets anders dan een gewoon saai verjaardagsfeestje. 

Zeker als je je gaat verkleden of als er verf aan de pas komt zal dit leuke en onvergetelijke foto´s opleveren. Wie wil er nu niet op een Pokémon feestje uitgenodigd worden, of het centrum punt van eentje zijn? 

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten om het perfecte Pokémon verjaardagsfeest te organiseren. 

Pokémon taart

Het belangrijkste op een verjaardag is de lekkere mooi versierde taart die je gaat opeten (en de cadeautjes)! Wanneer je het helemaal op safe wil spelen is het een goed idee om deze online te bestellen of bij een bakker te halen die goed is in het versieren van taarten. Gegarandeerd dat je een bakker kunt vinden tegenwoordig die toch enigszins ervaring heeft met taarten te maken in het Pokémon thema. Je kunt ze ook een duidelijke foto tonen van een taart die je wilt en vragen als ze dit kunnen. 

Je kunt deze natuurlijk ook zelf maken. Er staan een paar goede en gemakkelijke recepten online die je kunt volgen. Het is een goed idee om toch een paar keer te oefenen voor dat je de echte Pokémon taart gaat maken voor je begint. 

Hier zijn enkele recepten die wij geprobeerd hebben en ons toch goed bevallen zijn! 

De gemakkelijke pokébal taart van CakeWhiz! Deze kun je makkelijk maken op een goed uurtje, is super lekker, maar wel niet zo gezond. Dat mag natuurlijk wel voor een verjaardagstaart! 

De Piñata Pokémon cake is er een voor als je een verrassingseffect wil. Deze prop je vol met coole speeltjes. Dit is geen cake voor kinderen onder de 4 jaar. Dat kan slecht aflopen als je ze zelf taart laat nemen. Hier is het recept

Pokémon decoratie verjaardag

Je huis versieren en decoratie van Pokémon plaatsen voor een verjaardag zal ongetwijfeld de sfeer nog beter maken. De mogelijkheden qua decoratie zijn bijna eindeloos. Zo heb je Pokémon servetten, Pokémon kartonnen bordjes, je kunt natuurlijk ook Pokémon ballonnen hangen en noem maar op. 

Als je eens Google gebruikt voor Pokémon decoration op te zul je zeker meer dan genoeg vinden. Je kunt ook zaken gebruiken die ja waarschijnlijk al hebt. Denk maar aan de Pokémon ball tins of zelfs een paar verschillende ETBs. Ook Jumbo kaarten aan de muur hangen is een leuke extra touch. 

Andere Pokémon decoratie zijn de klassiekers zoals posters, maar ook gewoon afbeeldigen die je van het internet print. Ook origami Pokémon vouwen is iets dat je kunt doen als je super creatief bent! 

Pokémon verjaardagskaart

Wil je de jarige verrassen dan kun je een speciale Pokémon verjaardagskaart kopen voor hem of haar! 

Je kunt natuurlijk ook de Pikachu happy birthday kaart kopen, maar die zal waarschijnlijk wat te duur uitvallen, tenzij je het als verjaardagscadeau koopt. 

Een andere optie is om de kaart zelf te maken. Veel heb je niet nodig. Goed papier en wat teken talent. Je kunt op het internet een hoop handleidingen vinden of je kunt er een af tekenen. 

Uiteraard kun je je ook al deze extra tijd en moeite besparen. Dit doe je door gewoon de kaarten te kopen. Er zijn er zo veel verschillende verjaardagskaarten van Pokémon dat je altijd wel een vindt met de lieveling van de jarige erop.

Pokémon uitdeelzakjes

Wil je je aan de klas een echt leuk uitdeelzakje geven? Dan is eentje samengesteld door Magicards de beste keuze! Wij doen er recente booster packs in, coole losse kaarten en blinkende kaarten, en nog een hoop andere goodies. Dat allemaal tegen een scherpe prijs die betaalbaar blijft om aan de klas te kunnen uitdelen. 

Kijk hier eens wat voor uitdeelzakjes wij hebben voor Pokémon! Je kunt natuurlijk ze ook zelf samenstellen. Wij helpen je graag een leuk Pokémon uitdeelzakje samen te stellen met allerlei kaarten die kinderen graag hebben.

Pokémon helium ballon

Wil je Pokémon helium ballonnen kopen voor een verjaardag of gewoon voor een ander feestje? Die kun je hier gewoon kopen. Dit is een super toffe Pokémon decoratie die een verjaardagsfeestje compleet maken. Je kunt ze buiten hangen aan de deur zodat iedereen weet waar het leukste verjaardagsfeestje plaats vindt. 

Of je blaast een hoop Pokémon ballonnen op met een helium fles en plaatst ze waar het feestje plaatsvind. 

Pokémon feestartikelen België en Nederland

Op Magicards kun je Pokémon feestartikelen vinden voor heel België en Nederland. We hebben uitdeelzakjes, servetten, Pokémon borden en noem maar op! Voor grotere bestellingen en feestjes kun je ons contacteren om een leuke verjaardagsbox samen te stellen. 

Bezoek nu onze webshop en koop leuke pokemonproducten aan een sterke prijs! Weet je niet welke kaarten of boxen er leuk zijn voor kinderen? Stuur ons een berichtje op info@cardspot.be en wij helpen je graag verder!

About Me

Pretium lorem primis senectus habitasse lectus donec ultricies tortor adipiscing fusce morbi volutpat pellentesque consectetur risus curae malesuada dignissim lacus convallis massa mauris.

Geef een reactie