Gratis verzending vanaf € 100 (BE) en € 150 (NL) | 30 dagen bedenktijd | Veilige verzending | Snelle klantenservice - ook op zondag!

Onze Pokémon kaarten producten

Hartelijk welkom bij de speciale Pokémon-afdeling voor Trading Cards van Cardspot. Wij zijn er trots op een uitgebreide selectie Pokémon-kaarten en -accessoires online kunnen aanbieden. Sinds 1996, toen Pokémon-kaarten voor het eerst werden geïntroduceerd in Japan na het succes van de videogame, heeft het verzamelkaartspel een astronomische groei doorgemaakt, met meer dan 9000 unieke kaarten in omloop.

Je avontuur to Catch them all begint hier

Bij Cardspot zijn we je partner in je zoektocht om een Pokémon Master te worden. Of je nu een verzamelaar bent of een competitieve speler, met ons aanbod zit je altijd goed. Je kunt losse Pokémon-boosters bestellen of onze Pokémon ETBs en boosterboxen kopen. Wij zijn je one-stop-shop voor alles wat met Pokémon te maken heeft.

Blijf goedkoop pokemon kaarten verzamelen

Om ervoor te zorgen dat je andere trainers een stap voor blijft, biedt Cardspot een gevarieerd aanbod van de nieuwste Pokémon Booster Packs, Booster Boxes en speciale Card Tins. Dit zijn essentiële tools om je te helpen het ultieme deck samen te stellen, klaar om de elite uit te dagen en de Pokémon-wereld te veroveren.