Gratis verzending vanaf € 100 (BE) en € 150 (NL) | 30 dagen bedenktijd | Veilige verzending | Snelle klantenservice - ook op zondag!

Retourbeleid

U kunt uw bestelling tot 30 dagen na de ontvangst zonder enige opgaaf van reden annuleren. Daarna heeft u nog 14 dagen de tijd om uw product te retourneren. U wordt gecrediteerd voor het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten. Uitsluitend de kosten van retourzending naar de winkel zijn voor uw rekening. Wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in originele staat en verpakking aan de MAGICARD worden geretourneerd.

Indien u een bestelling wenst te retourneren, kunt u dit op de volgende manieren doen:

Schrijf ons een e-mail;
Gebruik het contactformulier op de website;
Schrijf ons een brief.
Vergeet niet uw ordernummer te vermelden voor een snellere afhandeling. U kunt gebruik maken van een van de volgende mogelijkheden met ons retourbeleid:

Waardebon ter hoogte van de betaling van de bestelling;
Product van dezelfde waarde als het gekochte product;
Terugbetaling ontvangen
Wij kunnen alleen producten accepteren die zich in dezelfde staat bevinden als waarin ze zijn verzonden. Wij kunnen de terugzending van een product weigeren als het geopend of beschadigd is.

Zorg ervoor dat het product goed verpakt is wanneer u het terugstuurt, zodat het niet beschadigd raakt tijdens het transport.

Als u niet de mogelijkheid hebt om een verzendlabel te maken om uw bestelling te retourneren, kunnen wij u er een bezorgen. Het verzendlabel wordt u per post toegestuurd. De kosten bedragen € 5,95 en worden in mindering gebracht op het door u te ontvangen bedrag.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na melding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde is ontvangen.