Gratis verzending vanaf € 100 (BE) en € 150 (NL) | 30 dagen bedenktijd | Veilige verzending | Snelle klantenservice - ook op zondag!

Verzending & levering

Welkom bij Cardspot! Hieronder vindt u belangrijke informatie met betrekking tot onze levering en verzendingsbeleid. We streven ernaar om uw bestellingen snel en veilig te verzenden, zodat u zo snel mogelijk van uw aankopen kunt genieten.

1. Verzendkosten

  • Voor verzendingen naar België bedragen de verzendkosten € 5,95.
  • Voor verzendingen naar Nederland bedragen de verzendkosten € 8,95.
  • Gratis verzending is beschikbaar voor alle bestellingen boven € 100 in BE en € 150 in NL.

2. Verzendingsschema

Bestellingen die voor 17:00 uur worden geplaatst, worden doorgaans op dezelfde dag nog verzonden. We doen ons uiterste best om uw pakje zo snel mogelijk naar u toe te sturen. Houd er echter rekening mee dat de leveringstijd afhankelijk is van onze postpartners, zoals Bpost en DPD, en externe factoren zoals weersomstandigheden en feestdagen.

3. Leveringstijd

U kunt uw pakje normaal gesproken verwachten binnen 1 tot 2 werkdagen na verzending. We doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Let op dat de leveringstijd kan variëren, afhankelijk van uw locatie en de efficiëntie van de bezorgdiensten.

4. Traceerbaarheid

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met de verzendbevestiging en eventuele trackinginformatie. Hiermee kunt u de status van uw pakje volgen en de geschatte aankomsttijd controleren.

5. Bezorgopties

Onze bezorgdiensten bieden standaard levering aan uw huisadres aan. Als u op het moment van levering niet thuis bent, kan het pakje mogelijk bij een afhaalpunt worden achtergelaten. U ontvangt instructies over het afhalen als dit van toepassing is.

6. Retourneren

Indien u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling, bieden we een retourbeleid aan. Neem contact met ons op via info@cardspot.be om uw retouraanvraag in te dienen. Zorg ervoor dat de geretourneerde producten in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn ontvangen, en vergeet niet om het retourlabel op het pakje te bevestigen. Bij elke bestelling krijgt u ook een link naar het herroepingsformulier om dit proces eenvoudiger te maken.

We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankopen op Cardspot. Als u nog vragen heeft over onze levering en verzendingsbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor uw vertrouwen in onze webshop, en we wensen u veel plezier met uw goodies!